De gevel bepaalt de uitstraling, maar ook de bescherming van een gebouw. Of het nu gaat om een rijksmonument of particuliere woning , gevelonderhoud is een goede investering voor het behoud van uw gebouw. Onjuist onderhoud kan op den duur problemen veroorzaken, die soms onomkeerbaar zijn. Admiraal gevelrestauratie beschikt over de benodigde vakmanschap en jarenlange ervaring om uw gevel te laten herleven.

“Het is mijn passie om oude objecten te laten herleven en het is een prachtige uitdaging om daarbij de historische en karakteristieke uitstraling te behouden. Door mijn jarenlange ervaring met diverse technieken en materialen zorg ik voor het door u gewenste resultaat.”

Admiraal Gevelrestauratie is een bedrijf dat zich geheel richt op het in stand houden en restaureren van (monumentale) gevels en objecten. Vanaf een grondige onderzoek naar de gebruikte technieken en materialen van vroeger tot aan het laten herleven van een gevel met de kennis en vakmanschap van nu wil ik u graag van dienst zijn. Admiraal Gevelrestauratie is ontstaan na een jarenlange samenwerking onder de naam Gevelrenovatie Admiraal&Knevel. Sinds 1 januari 2017 zijn, in goede omstandigheden, onze wegen een eigen richting opgegaan.

Wilt u meer weten over mijn werkwijze of een vrijblijvend advies hebben over het laten herleven van uw gebouw, verwijs ik u naar de website of kunt u contact opnemen via 06-55140539 of info@admiraalgevelrestauratie.nl

Karel Doormanstraat 38
3861 GD, Nijkerk
Email: info@admiraalgevelrestauratie.nl
tel: 0655-140539

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.

Pin It on Pinterest

Share This